JÓTÉKONYSÁGI "DESSZERTPARTI" TÁMOGATÁSA

Az „ADD ÁT AZ ÜNNEPET” elnevezésű jótékonysági rendezvénysorozat magánkezdeményezésként, nemes céllal indult az útjára egy évvel ezelőtt, azért, hogy az ünnepek különlegességének újra hagyományt teremtsenek, hogy kiszakítsanak bizonyos napokat a hétköznapok taposó malmából, ezzel megteremtve a lehetőségét annak, hogy eljusson egy kis öröm azok számára is, akiknek nincs lehetősége az ünneplésre.

Elvük és küldetésük hagyományt és értéket teremteni.

A rendezvények, kötetlen pódiumbeszélgetéssel egybekötött sütemény „partik”, amelyeket egy-egy ünnephez vagy világnaphoz kapcsolódóan szerveznek.  Céljuk e téma megismerésén túl természetesen az is, hogy az este folyamán, a házilag készített sütik bevételét nemes célra ajánlják fel annak a gyermekekkel foglalkozó szervezetnek, amely a legtöbb szavazatot kapja a facebook oldalukon.

Első - nőnapi - rendezvényükön Vass Virág írónő volt a vendégük, ahol női szerepekről, álmokról, karrierről beszélgettek.

Az est végén befolyt adományt pedig, az Effemine Egyesületnek adták át.

Ehhez a nemes kezdeményezéshez csatlakozott, támogató partnerként a HRCGroup cégcsoport is, mert hasonló elvek és értékrendek vezérelnek bennünket is. 

A következő  "Add át az ünnepet" alapítványi est szeptember 20.-án lesz a Ram Colosseumban.

A hagyományokhoz igazodva kötetlen pódium beszélgetés keretében gyermekekhez kapcsolódó témákat boncolgatunk két illusztris vendégünkkel, ezúttal

Dr. Vekerdy Tamás - pszichológus, íróval és
Dr. Kádár Annamária - pszichológus, trénerrel.

A komoly/komolytalan témákról kerekasztal beszélgetés keretében esik majd szó, szakértőinket gyermeki lelkesedéssel hallgathatjuk, tanulhatunk tőlük az életről, magunkról, s persze gyermekeinkről, mint ahogy mindennapjainkról és félelmeinkről is,

választ kaphatunk kérdéseinkre, például hogy mit tehetünk értük és mit tesznek ők a szüleikért,

hogy felnőttek-e  már, vagy esetleg  mi maradtunk gyerekek?

Ezt a néhány órát – magunkon keresztül – a gyerekeknek szenteljük, teljes őszinteséggel.

Az est folyamán házilag készített aprósüteményeket, Pop- és Cupcake-eket, egyéb desszerteket, ajándéktárgyakat  vásárolhatnak, a bevételből a szavazók által kiválasztott gyermekeket segélyező alapítványt támogatjuk.

Ez a nap szóljon valóban a gyermekekről, és egy igazán nemes célérdekében, inspiráló baráti környezetben hozzunk ki magunkból minél többet.

Írj nekünk...