box1
Aktuális
állásajánlataink
box1
Töltse fel
önéletrajzát
box1
Keressen
az önéletrajzok között

Rólunk

A HRC Group magas színvonalú szolgáltatást nyújt a humánerőforrás területén megbízói számára. Partnerünknek tekintjük mind megbízóinkat, mind az álláskeresőket, és elsődleges törekvésünk nem kevesebb, mint mindkét oldal elvárásainak maradéktalanul megfelelni.

A HRC Groupot, mint cégcsoportot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a személyzeti problémákra sokszínű, átfogó megoldásokat kínálhassunk Partnereink számára. Eredetileg munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkoztunk. Az évek múlásával Partnereink egyre több olyan kihívással néztek szembe, amelyekre a hagyományos szolgáltatásaink már nem jelentettek megoldást. Ezért a palettánk egyre bővült, új tevékenységek jelentek meg a repertoárunkban.

Ennek a hosszú szolgáltatási listának végeláthatatlanságára pontot téve az egyes szolgáltatásokra külön cégeket, divíziókat hoztunk létre. Az új logók és brandek nem csak hangzatos elnevezések, hanem új szakemberekkel is bővültek soraink a különböző, régi-új feladatokra. Hiszen az összes tanácsadónk, munkatársunk nem lehet szakértője minden egyes szolgáltatásunknak, így specialistákból álló csapatunk segít megoldani a Partnereink által ránk bízott feladatokat.

Írj nekünk...