Megújult a honlapunk!

Haladni kell a korral, így mi sem úszhattuk meg, hogy a honlapunkat, online megjelenéseinket újragondoljuk. Nem csak arculati ráncfelvarráson estünk át, hanem az egész koncepciót, struktúrát megújítottuk, kicsinosítottuk.

A három pilléres szerkezet egyik lába a klasszikus cégbemutató oldal bemutatkozással és a szokásos, megkerülhetetlen adatokkal. Itt találhatóak a HRCV Kft., a HRCampus Plus Iskolaszövetkezet és a HRC Training Kft. (együtt alkotják a HRC Group-ot) szolgáltatásainak bővebb kifejtése, a referenciáink, az elérhetőségeink, és a cégadataink. Igyekszünk majd hírekkel, aktualitásokkal, érdekességekkel folyamatosan feldobni ezt az információhalmazos részt is azon túl, hogy a heti sajtófigyelőnk legfrissebb és archív számai is elérhetőek lesznek. Amennyiben valamit nem talál a kedves látogató, csörögjön ránk bátran, segítünk!

A második nagy egység, becsületes nevén HRCaravan, elsősorban a felnőtt álláskeresőkhöz szól. Itt kaptak helyet az állásajánlataink, és itt van lehetőség regisztrálni az önéletrajzi adatbázisunkba. A HRC-s állásajánlatok mellett hirdetési lehetőséget és adatbázis elérést biztosítunk más cégeknek is, ahogy a legtöbb állásportálon megszokhatták az álláskeresők. Folyamatosan frissül, ezért érdemes böngészni a hirdetéseket, és feltölteni az önéletrajzokat, vagy regisztrálni az álláspostánkra. Ezt a felületet azon felbuzdulva alakítottuk ki, hogy a lassan 20 éves munkaerő-kölcsönzési és munkaerő-közvetítési tevékenységünk során több ezer önéletrajz és több száz betöltendő állás fordult meg a kezeink között. Így a szakmai tapasztalatunkat kihasználva egy lépéssel közelebb szeretnénk hozni az álláskeresőket és a munkát kínáló cégeket. Továbbá, mint az a rendszer eredeti feladata is volt, a saját projektjeinket is ezen a rendszeren keresztül vezényeljük.

A harmadik pillér a diákmunkáról szól, az Iskolaszövetkezetünk online felülete. Kifejezetten diákok által betölthető állásajánlatainkat tesszük itt közzé, és ők regisztrálhatnak az adatbázisunkba itt. Egy kicsit más hangvétellel, struktúrával, mint a felnőttekhez szóló HRCaravan, az ő hangjukon, nekik szólunk. A diákmunkák sajátossága, hogy sokkal pörgősebbek, gyorsabban kell az igényekre reagálnunk, így a hagyományos telefonos megkeresés és a lassacskán hagyományossá váló facebook kommunikáció mellett elengedhetetlen, hogy online érjük el a jelentkezőket, és akár néhány nap alatt be tudjunk állítani egy nagyobb létszámú csapatot a projektekre.

Sok-sok munkánk, időnk fekszik a tervezésben és a megvalósításban, de nagyon jó érzés, hogy végre túlvagyunk a közzétételen, és élesben láthatjuk munkánk gyümölcsét. Köszönjük mindenkinek, aki segítette a megvalósulást, és legalább egy apró követ megmozgatott azért, hogy most új köntösben, új tartalommal, új koncepcióval mutathatjuk meg magunkat!

Írj nekünk...